ATALIAN Green Kitchen is het concept van verse, BIO, natuurlijke en innovatieve keuken voor bedrijfsrestaurants of een directe leveringsdienst op uw werkplek.
ATALIAN België kent een sterke groei met zijn Integrated Facility Management, ondersteund door de restaurants van Green Kitchen en de Office Delivery van Green Attitude.
‘Savoir-faire & plaire’ in relatie met gasten zijn onze kernwoorden achter het succes. En we blijven snel groeien!
Net nu hebben we een vacature voor onze klant in Ertvelde (Gent) openstaan voor een
Green Kitchen Chef-beheerder (m/v)
Ben jij een gepassioneerde foodie-beheerder, chef of kok met motivatie en met organisatietalent die de kunst van gasttevredenheid kent, dan ben je de m/v die we zoeken.
Wat verwachten we van jou?
Durven ondernemen en handelen. Hands-on, alle energie gaat naar gastbeleving dank zij de medewerkers.
⇒ Smaakbeleving creëren: “Magic in the plate”, volgens Green Kitchen’s begrip.
⇒ Organisatietalent: Zelfstandig kunnen werken met een ploeg van een 5-tal personen, in een sterk lokaal georganiseerde context, u beheerd het contract.
⇒ Doen wat moet: Meewerken aan de vertaling van de merknaam Green Kitchen en zorgen voor constante vernieuwende invulling.
⇒ Stimuleren: Medewerkers coachen in Hospitality.
⇒ Acteren: Zichtbaar zijn voor klanten en consumenten, uw persoonlijkheid is ons uithangbord.
⇒ Beheren: Actief bouwen aan de toekomst van ATALIAN door facts en figures te kennen en bij te sturen volgens ons draaiboek
Green Kitchen’s waarden zijn gebaseerd op een “ Business Bistro” belevenis, en zijn dus vernieuwend t.o.v van klassieke bedrijfscatering. Onze businessmodelen zijn gefundeerd op ondernemerschap van mensen, die de kans krijgen om met lokale kwaliteitsproducten traditionele en tendensgerechten te bereiden, en deze volgens de regels van de kunst van gastvrijheid aan te bieden. Elke klant wordt gestuurd vanuit het KMO-principe, waardoor beslissingen en aanpassingen bliksemsnel uitgevoerd kunnen worden. Het centraliseren van alle noodzakelijke diensten bij de klant biedt niet enkel economische voordelen, maar geeft ook het ondernemerschap een boost en verhoogt de klant én de consument relatie.
Green Kitchen’s culinair programma wordt samengesteld vanuit de creativiteit van onze lokale chefs; met volop aandacht voor de Belgische Terroir, plaatselijke producenten met grootste aandacht voor Bio en seizoenvariatie.
Wij bieden:
- Datum van indiensttreding bij voorkeur medio september 2019
- Een voltijds contract;
- Contract van onbepaalde duur.
Geïnteresseerd?
Stuur uw cv en motivatiebrief (vereist) naar:
Werner Schuermans : Werner.Schuermans@atalianworld.com